Natracare Trusseindlæg Ultra Thin Ø (22 Stk)

34 kr.

Hold dig frisk og beskyttet hele dagen med Natracare Trusseindlæg Ultra Thin. 100% økologisk bomuld og ultra tynde design. Bestil nu.

Køb her

Varenummer (SKU): 4884700194374745 Kategori:

Natracare Ultra Thin trusseindlæg er skabt med omtanke for både din krop og miljøet. Disse trusseindlæg er en del af Natracares hygiejneserie, der er dedikeret til at tilbyde kvinder et naturligt og bæredygtigt alternativ til konventionelle produkter.

Hvert trusseindlæg er lavet af 100% økologisk bomuld, der er skånsomt mod din sarte hud og sikrer maksimal komfort hele dagen. I stedet for traditionel plastik anvendes bioplastik lavet af majsstivelse, som er biologisk nedbrydeligt, hvilket betyder, at du kan føle dig godt tilpas med at vide, at du bidrager til at skåne miljøet.

Den ultra-tynde og lette konstruktion af disse trusseindlæg giver dig mulighed for at bevæge dig frit og ubesværet uden at føle dig generet. Selvom de er tynde, er de utroligt absorberende og holder dig tør og frisk hele dagen, uanset hvad dagen bringer.

Natracare Ultra Thin trusseindlæg er designet til at være diskrete og praktiske uden at gå på kompromis med kvaliteten. De er ideelle til daglig brug, når du har brug for ekstra beskyttelse og komfort.

Tag kontrol over din hygiejne og vælg Natracare Ultra Thin trusseindlæg for en sundere og mere bæredygtig løsning. Gå ikke på kompromis med din komfort, velvære og miljøet. Vælg Natracare – naturens bedste valg for dig og din krop.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Natracare Trusseindlæg Ultra Thin Ø (22 Stk)”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.