Natracare trusseindlæg (åndbar) – 30 stk – DISCOUNT PRIS

26 kr.

Natracare trusseindlæg i åndbart materiale tilbyder dig komfort hele dagen. Perfekt til den moderne kvinde. Køb nu og spar.

Køb her

Varenummer (SKU): 1028800194368074 Kategori:

Natracare trusseindlæg er en miljøvenlig og sund løsning til kvinder i alle aldre. Disse åndbare trusseindlæg er skabt med omtanke for både din krop og vores planet. Lavet af 100% økologisk bomuld og certificeret af Global Organic Textile Standard (GOTS), kan du være sikker på, at disse trusseindlæg er fri for skadelige kemikalier og pesticider, der normalt findes i konventionelle sanitetsprodukter.

Med Natracare trusseindlæg kan du nyde en behagelig og blid beskyttelse hver dag. Den superbløde og åndbare bomuld føles behagelig mod din hud og reducerer risikoen for irritation og kløe. Den absorberende kerne på indlæggene sikrer effektiv beskyttelse mod lækager, samtidig med at den lader din hud ånde og forhindrer ubehagelig lugt.

Den diskrete og komfortable pasform gør det nemt at bruge disse trusseindlæg hele dagen, uanset om du er på arbejde, i skole eller bare slapper af derhjemme. Derudover er Natracare trusseindlæg biologisk nedbrydelige og komposterbar, hvilket betyder, at de ikke belaster miljøet, når de bliver smidt ud.

Vælg Natracare trusseindlæg og vær med til at passe på både din krop og vores planet. Lad naturen komme tættere på dig med disse miljøvenlige og bæredygtige trusseindlæg, der giver dig den tryghed og komfort, du fortjener. Gør en positiv forskel for dig selv og miljøet med Natracare trusseindlæg – en sund og grøn løsning til kvindeligt hygiejne.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Natracare trusseindlæg (åndbar) – 30 stk – DISCOUNT PRIS”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.